Invisible Insoles - Οι καλύτεροι και πιο διακριτικοί πάτοι της αγοράς!

Οι καλύτεροι και πιο διακριτικοί πάτοι της αγοράς


Πώς κέρδισα εκατοστά και αυτοπεποίθηση χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα!

⭐⭐⭐⭐⭐
του Νίκου Παπαδόπουλου
03-06-2024
short men tall women

Καθώς μεγάλωνα, η αυτοπεποίθησή μου δεν ήταν ποτέ στα καλύτερά της. Παρόλο που έχω μια καλή δουλειά, ενδιαφέροντα, και προσέχω το σώμα μου. Πάντα ένιωθα ότι κάτι με κρατούσε πίσω.

Και αυτό το κάτι ήταν το ύψος μου…

Σε έναν κόσμο όπου ο μέσος Έλληνας άνδρας φτάνει το 1.80 (ναι, έχω ψάξει μέχρι και έρευνες*), εγώ… κολλημένος στο 1.70κάτι. Αυτά τα 10 εκατοστά μπορεί να μην ακούγονται τόσο σημαντικά, αλλά… Στην πραγματικότητα, έκαναν μεγάλη διαφορά στο πώς ένιωθα για τον εαυτό μου και, το πιο σημαντικό, στις σχέσεις μου.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά!

Προσπαθούσα να το παίξω cool, αλλά μέσα μου ήξερα την αλήθεια. Κι όσο για τις γυναίκες; Έλα, ντε.

Όλες έλεγαν πως δεν τους νοιάζει το ύψος, αλλά όταν το πράγμα πήγαινε στο ερωτικό, κάπως πάντα με έβρισκαν “φίλο”.

Στις συζητήσεις μου με γυναίκες φίλες, όλες έλεγαν πως ενώ έβρισκαν ελκυστικούς τους πιο κοντούς άνδρες, ποτέ δεν έκαναν σχέση μαζί τους (τουλάχιστον όχι φανερά!) λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων.

Και έφτασα στο αμήν όταν γνώρισα τη Μαρία!

man comforting friend

Έβγαινα με τη Μαρία κάνα 2μηνο και την γούσταρα πολύ!

Δε μου είχε πει ποτέ κάτι άμεσα, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι ντρεπόταν για εμένα κάθε φορά που βγαίναμε. Μέχρι που, μία μέρα που τσακωθήκαμε, μου είπε “Πώς τολμάς να μου λες τι να κάνω; Σε εμένα που δε φοράω ποτέ τακούνια για σένα όταν βγαίνουμε έξω;”.

Πόνεσε… Αλλά ήταν η αλήθεια.

Όλα άλλαξαν όταν ο Κώστας, ένας φίλος απ' την παρέα, μου άνοιξε τα μάτια.

man's feet swimming pool

Ξέρω τον Κώστα κοντά 3 χρόνια. Ο τύπος φαινόταν πάντα ψηλότερος από εμένα.

Μέχρι που αποφάσισε να ξεκινήσει μαζί μου κολυμβητήριο. Και με το που έβγαλε τα παπούτσια ήταν λες και κατέβηκε από σκαλοπάτι!

-Ρε, πώς έγινες ξαφνικά πιο κοντός;

Ε και εκεί μου έδειξε τους πάτους που φορούσε μέσα στα παπούτσια. Μου έπεσε το σαγόνι! Ούτε το είχα παρατηρήσει, ούτε το είχα φανταστεί ποτέ!

gif of man using Invisible Insoles

Μου είπε ότι μόνο η οικογένειά του και η κοπέλα του ήξεραν για τα Invisible Insoles που φορούσε.

Προφανώς είχα απορία αν ήταν εντάξει με αυτό η κοπέλα του. Ε, και εκεί μου επιβεβαίωσε αυτό που μου έλεγαν τόσο καιρό οι φίλες. Μου είπε ότι τον αγαπούσε ακριβώς όπως είναι. Αλλά όταν βγαίνουν έξω μπορεί να φοράει και ό,τι θέλει χωρίς να τον περνάει σε ύψος.

Με είχε πέισει κατά 99.9%, αλλά για να είμαι 100% σίγουρος έψαξα να βρω σχόλια και από άλλους!

Όταν είδα πόσες εκατοντάδες θετικά σχόλια είχε από αληθινούς χρήστες στο Facebook, ήμουν πια έτοιμος να παραγγείλω και εγώ!

Έτσι παρήγγειλα από την επίσημη σελίδα τα δικά μου Invisible Insoles

Το κόστος; Σχεδόν ασήμαντο σε σχέση με το κέρδος. Και είχαν και έκπτωση οπότε δεν έδωσα ούτε 25 ευρώ!

Μέσα σε λίγες μέρες, ήρθαν στην πόρτα μου.

Με το που τα φόρεσα ένιωσα αμέσως τη διαφορά. Έδειχνα πιο ψηλός, ένιωθα τέλεια, και ήταν τόσο άνετα που ήταν λες και περπατούσα σε σύννεφα.

Και τα αποτελέσματα;

collage of Invisible Insoles

Αρχικά κανένας δεν παρατηρεί ότι φοράω πάτους. Ναι, προφανώς όσοι με ξέρουν χρόνια με ρώτησαν, γιατί ξαφνικά έδειχνα άλλος τόσος. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

Το καλύτερο; Οι γυναίκες στο δρόμο με κοιτούσαν περισσότερο! Και όχι, δεν ήταν στη φαντασία μου. Τους τελευταίους μήνες έχω βγει περισσότερα ραντεβού από όσα είχα βγει την τελευταία δεκαετία!

Και όταν έρθει η ώρα να βγάλω τα παπούτσια; Κανένα πρόβλημα! Όπως φαίνεται, τελικά, καμία δεν την νοιάζει και τόσο το ύψος.

Αυτό που θέλουν είναι να νιώθουν καλά μαζί σου, και όταν βγαίνετε έξω να μπορούν να φορέσουν τα τακούνια τους χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Έτσι, από τον τύπο που ήταν κολλημένος στο 1.70, έγινα ο Νίκος που περπατάει με στυλ και αυτοπεποίθηση.

Τα Invisible Insoles δεν μου έδωσαν μόνο τα λίγα έξτρα εκατοστά που μου έλειπαν. Μου έδωσαν την αίσθηση πως μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο. Και παιδιά, αυτό είναι που μετράει!

Πώς μπορείς να τα πάρεις και εσύ;

Αν νιώθεις όπως ένιωθα και εγώ, μην αφήνεις το ύψος σου να σε κρατά πίσω.

Τα Invisible Insoles ήταν η λύση για μένα, και μπορούν να είναι και για εσένα. Στο εγγυάμαι ότι πρέπει να τα πάρεις. Και στη τελική τι έχεις να χάσεις; Κοστίζουν λιγότερο από τα ποτά που θα έπινες ένα Σάββατο έξω!

Πάτα το κουμπί που θα βρεις από κάτω για να μάθεις ό,τι επιπλέον χρειάζεσαι και να παραγγείλεις τα δικά σου Invisible Insoles. Αυτή τη στιγμή που σου λέω την ιστορία μου έχουν ακόμα 50% έκπτωση αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Πρόλαβέ τα πριν να είναι αργά και θα με θυμηθείς!


Τι λένε όσοι το δοκίμασαν

“Είμαι πωλητής και η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο στη δουλειά μου. Με τα Invisible Insoles, οι πελάτες μου με αντιμετωπίζουν με περισσότερο σεβασμό και η προσωπική μου ζωή έχει βελτιωθεί!”

Αντώνης Δ., Αθήνα

“Από την πρώτη στιγμή που φόρεσα τα Invisible Insoles, ήξερα ότι η ζωή μου θα άλλαζε. Ξεχνάω πως τα φοράω, αλλά η αυτοεκτίμησή μου έχει αυξηθεί και νιώθω πιο άνετα να κοινωνικοποιούμαι.”

Γιώργος Τ., Πάτρα
Αγόρασε Εδώ